Hujšanje

(kavitacija, mišična aktivacija, radio-frekvenca, vakum, linfna drenaža )

ZDAJ JE ČAS, DA NAREDITE KORAK K VAŠEMU USPEHU!

Woman Body

S strokovnim znanjem, individualnim programom in personalnim pristopom vam lahko pomagamo do privlačne, lepo oblikovane postave!

NUDIMO VAM MOŽNOST IZBIRE:

  •  posamičen tretma BODY FIT cena: 90 €
  • paket 3, 6, 9, 12 ali 15 tretmajev PO UGODNIH CENAH.

PAKETI  BODY FIT

kavitacija_slika

primer: BODY FIT 6*

Individualno sestavljen program (svetovanje, brošura o zdravem življenjskem slogu, sestava jedilnika)

6 x kavitacija+ 6 x radiofrekvenca ali vakum+ 6 x linfna drenaža + 6x mišična stimulacija (dodatna učvrstitev tkiva)

PAKETI BODY FIT – ZELO UGODNO!

  • BODY FIT 3 * 260€
  • BODY FIT 6 * 480€
  • BODY FIT 9 * 680€
  • BODY FIT 12 * 890€
  • BODY FIT 15 * 1070€

PO DOGOVORU VAM NUDIMO MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA

strokovni vodja in izvajalka programa: Žužek Barle Ana, dipl.medicinska sestra

POJASNITEV PROGRAMA:

KAVITACIJA

Aparat predstavlja napredno tehnologijo kavitacije, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo pri tem nedotaknjeni. Rezultati so pri večini vidni že po prvem posegu (2-5cm), vendar pa dodatni tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njihov obseg.

Več o postopku kavitacije in učinkih…TU

RF – RADIOFREKVENCA
RF je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub, odpravi povešene kože, celulita in aken. Izredno učinkovita je pri sanaciji strijaste kože.

VAKUMSKA TERAPIJA
Vakumska terapija predstavlja edinstven pristop k terapiji celulita in oblikovanju telesa. Posebno oblikovana ročka z vrtečimi kroglicami ustvari krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva. Vakum pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino in metabolite, razteza vezivno tkivo, stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultat je lepše oblikovano telo ter gladka in napeta koža.

LIMFNA DRENAŽA
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.

ELEKTRO – MIŠIČNA STIMULACIJA
Aparat je specialno oblikovan za delo v kozmetiki in je pogoj za uspešno zmanjševanje celulitnih oblog ter za izboljševanje tonusa kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo terapijo različnih stanj: za terapijo celulita, za zmanjševanje maščobnih oblog (lipoliza), za tonizacijo kože in vensko ter limfno drenažo.