ličenje-kozmetični-salon

Poročno ličenje

porocno-licenje»Poroka je čudovit in enkraten dogodek. Zasijte ta dan v vsej svoji lepoti.«

Poročno ličenje se razlikuje od dnevnega ličenja. Pri njem je zelo pomembna preciznost in obstojnost. Barve se prilagajajo glede na osebnost neveste in stil celotne poroke (šopek, obleka, ženinova obleka,…).

Zelo priporočljivo je, da vsaj teden dni pred poroko opravimo poskusno ličenje ter se s tem izognemo morebitnemu nezadovoljstvu.

Ličenje za posebne dogodke

Če imate poseben dogodek, maturantski ples, ste priča na poroki, ali pa je to le posebna priložnost na kateri želite biti popolni, se prepustite našim rokam in se sprostite.

Dnevno in večerno ličenje

Včasih nam lahko le majhna sprememba spremeni in polepša dan ter nam povrne samozavest. Z nekaj triki ste tudi ve lahko lepe in privlačne. Z dnevnim ličenjem bomo skrili nepravilnosti, ki jih ne želimo izpostavljati ter poudarili to kar je lepo.

Osnova make-upa so lepo oblikovane obrvi. Le te prepustite izkušeni kozmetičarki saj so obrvi okvir obraza. Prekriti podočnjaki ter pravilna izbira pudra obraz odpre in skrije drobne nepravilnosti na obrazu. S temnejšim pudrom zasenčimo kar bi radi »potisnili v ozadje« ter posvetlimo tisto kar želimo, da bo bolj vidno. S tem dosežemo gladke in mehke linije obraza. Sledi nanašanje senčil na veke, nanos maskare, rdečila ter na koncu še primerne šminke.

makeup-licenjeZa dnevno ličenje bomo uporabljali bolj nežne tone barv, medtem ko se lahko pri večernem ličenju dobesedno igramo z barvami. Na umetni svetlobi mora biti make-up bolj poudarjen.

 

 

 

licenje1Priporočljivo je poskusno ličenje. Pri poskusnem ličenju se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih za make up. Morda imate tudi sliko z določenim make up-om, ki bi ga želeli, zato je poskusno ličenje idealno, da ugotovimo, če vam določen make up pristaja.

 
licenje2To je tudi čas, kjer se spoznate z nami in našim načinom dela, tako da ste na poročni dan lahko brezskrbni in prepričani, da bo vaš make up prav takšen, kot ste si ga želeli.
Drage, bodoče neveste, čaka vas nepozaben dan, zato si privoščite popoln videz, z make upom, ki ste si ga vedno želele.