Masaža Pivka

Masaža

V našem centru izvajamo klasično masažo, ki ugodno vpliva na človeka, ki je psihofizično bitje. Tehnike, ki jih uporabljamo pri masaži so glajenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje.

Masaža je v sedanjem stresnem življenju potrebna, saj pozitivno vpliva na naše psihično in fizično počutje, okrepi imunski sistem, izboljša cirkulacijo krvi in linfe, sprosti mišice, ki bolijo ali so zakrčene od slabe drže. Z masažo tkiva dobijo več kisika in hranilnih snovi, kar omogoča hitrejše zdravljenje in obnovo.

Poskrbite za svoje zdravje in izboljšajte svoje počutje z več življenjske energije, ki vam jo pomaga sprostiti naša masaža.

ROČNA ANTICELULITNA MASAŽA se izvaja na nogah, zadnjici, bokih in trebuhu, njen učinek povečamo z uporabo ustreznega anticelulitnega masažnega olja.

Celulit je degenerativna sprememba v podkožnem tkivu, ki nastane zaradi nezadostnega delovanja limfnega sistema in krvnega obtoka. Z masažo spodbudimo krvni in limfni obtok, ter razgradnjo maščobnih blazinic in pospešimo odplavljanje odvečne tekočine in odpadnih snovi iz telesa. S tem se poveča presnova v celicah in se prepreči propadanje vezivnega tkiva, kar daje naši koži boljši tonus in gladek videz, noge niso več otečene in boleče.

ŠPORTNA MASAŽA pred telesno dejavnostjo preprečuje poškodbe, pomaga pri ogrevanju gibalnega aparata in poveča gibljivost in elastičnost mišic. Masaža po telesni dejavnosti pa sprosti utrujene in zategle mišice, pospešuje krvni obtok in posledično odplavljanje mlečne kisline in stranskih produktov presnove, ter tako poskrbi za hitrejše okrevanje in lajšanje mišičnih bolečin. Z masažo dosežemo splošno dobro psihofizično počutje športnika.