Estetika je nauk o lepem.

Vsakemu od nas je lasten videz pomemben!

Večina kožnih tvorb in znamenj je povsem benignih, torej nenevarnih in za odstranjevanje le-teh se običajno pacienti odločajo iz estetskih razlogov. Včasih so kožne tvorbe – lezije lahko tudi moteče iz funkcionalnega vidika, saj se nahajajo na mestih, kjer so podvržene stalnemu mehaničnemu draženju (stik z robovi oblačil – modrci, hlače; poškodbe pri britju, itd).

Potek operacije v lokalni anesteziji brez bolečin

Po predhodnem pregledu, se v lokalni anesteziji (z lokalnim anestetikom) izrežemo tvorbo ali znamenje. Poseg je neboleč. Na koncu se kirurško rano zašije z šivi. Pacient dobi natančna navodila po operaciji. Odstranitev šivov se izvede pri nas, v roku 7-10 dni po operaciji.

Kirurg operater: Nikolaj Kinkela, dr.med.,spec.kirurg

Zavedamo se pomembnosti in odgovornosti za vaše zdravje, zato vam z individualnim celostnim pristopom skušamo nuditi najboljšo možno obravnavo.

CENIK

ESTETSKA KIRURGIJA

     
SPECIALISTIČNI KIRURŠKI PREGLED znamenj (nevusov), kožnih tvorb  

Obsega individualni posvet in strokovni pregled, ki ga opravi izkušeni kirurg. Poda oceno tveganja za zdravje, pisni izvid z diagnozo, strokovno svetovanje glede zdravljenja in morebitnih terapevtskih ukrepov oziroma operacije.

40 – 60 €    
 Odstranjevanje manjših izrastkov ali bradavic – manjši kirurški poseg  

Cena je odvisna od števila in velikosti lezij, za kar se dogovorimo ob pregledu – obsega odstranitev v lokalni anesteziji ter prevezovanje in odstranjevanje šivov po operaciji.

50 – 70 €    
 Kirurški izrez znamenja, tvorb ali tumorja na koži  

Cena je odvisna od števila in velikosti znamenja, za kar se dogovorimo ob pregledu – obsega klasični kirurški izrez s sodobno podkožno tehniko šiva (minimal scar tehnika) v lokalni anesteziji ter prevezovanje in odstranjevanje šivov po operaciji.

100 – 150 €    
pomlajevanje obraza – aplikacija polnila 0,5 ml 250€