Vibracijska vadba je kombinacija telesne vadbe in vibracij, ki se uporablja pri zdravljenju in preprečevanju številnih obolenj in težav, izjemno učinkovita pa je tudi pri hujšanju, izboljšanju tonusa telesa in odpravi celulita.

Poteka na vrhunski napravi Green Plate – vibrajoči plošči, na kateri izvajamo različne vaje. Mišice se s krčenjem aktivno odzivajo na mehansko stimulacijo, ki jo povzročajo vibracije. Ob tem telo sprosti hormone, ki zmanjšajo maščobni delež in izboljšajo splošno počutje (sprošča se namreč tudi hormon serotonin), masaža pa blagodejno deluje tudi na najtrdovratnejši celulit. Med vibracijsko vadbo se tako aktivirajo skoraj vsa (95 do 97 %) mišična vlakna mišične skupine, ki jih vadimo.

Ta revolucionaren način vadbe omogoča progresivno hujšanje, saj prihrani tudi do 85% potrebnega časa in napora v primerjavi s klasično vadbo. Omogoča učinkovito stimulacijo skeleta, mišic, žilnega sistema, živčnega sistema in ostalih celic organizma tako, da sta pospešena tudi njihov razvoj in obnova.

Dokazano je, da osebe, ki trikrat tedensko izvajajo 10 minut vibracijske vadbe, izgubljajo znatno več maščobe kot tiste, ki z aerobnimi aktivnostmi vadijo trikrat tedensko po 60 minut.