VIBRACIJSKA VADBA green plate

Vibracijska vadba je kombinacija telesne vadbe in vibracij, ki se uporablja pri zdravljenju in preprečevanju številnih obolenj in težav, izjemno učinkovita pa je tudi pri hujšanju, izboljšanju tonusa telesa in odpravi celulita.

green-plate-vadbaPoteka na vrhunski napravi Green Plate – vibrajoči plošči, na kateri izvajamo različne vaje. Mišice se s krčenjem aktivno odzivajo na mehansko stimulacijo, ki jo povzročajo vibracije. Ob tem telo sprosti hormone, ki zmanjšajo maščobni delež in izboljšajo splošno počutje (sprošča se namreč tudi hormon serotonin), masaža pa blagodejno deluje tudi na najtrdovratnejši celulit. Med vibracijsko vadbo se tako aktivirajo skoraj vsa (95 do 97 %) mišična vlakna mišične skupine, ki jih vadimo.

Ta revolucionaren način vadbe omogoča progresivno hujšanje, saj prihrani tudi do 85% potrebnega časa in napora v primerjavi s klasično vadbo. Omogoča učinkovito stimulacijo skeleta, mišic, žilnega sistema, živčnega sistema in ostalih celic organizma tako, da sta pospešena tudi njihov razvoj in obnova.

Dokazano je, da osebe, ki trikrat tedensko izvajajo 10 minut vibracijske vadbe, izgubljajo znatno več maščobe kot tiste, ki z aerobnimi aktivnostmi vadijo trikrat tedensko po 60 minut.

BODY FIT PROGRAM ZA OBLIKOVANJE TELESA

(kavitacija, mišična aktivacija, radio-frekvenca, vakum, linfna drenaža )meter okrog pasu

ZDAJ JE ČAS, DA NAREDITE KORAK K VAŠEMU USPEHU!

S strokovnim znanjem, individualnim programom in personalnim pristopom vam lahko pomagamo do privlačne, lepo oblikovane postave!

NUDIMO VAM MOŽNOST IZBIRE:

  • posamičen tretma BODY FIT cena: 90 €
  • paket 3, 6, 9, 12 ali 15 tretmajev PO UGODNIH CENAH.

PAKETI BODY FIT

kavitacija_slika

primer: BODY FIT 6*

Individualno sestavljen program (svetovanje, brošura o zdravem življenjskem slogu, sestava jedilnika)

6 x kavitacija+ 6 x radiofrekvenca ali vakum+ 6 x linfna drenaža + 6x mišična stimulacija (dodatna učvrstitev tkiva)

PAKETI BODY FIT – ZELO UGODNO!

  • BODY FIT 3 * 260€
  • BODY FIT 6 * 480€
  • BODY FIT 9 * 680€
  • BODY FIT 12 * 890€
  • BODY FIT 15 * 1070€

PO DOGOVORU VAM NUDIMO MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA

strokovni vodja in izvajalka programa: Žužek Barle Ana, mag. dietetike, dipl.med. sestra

POJASNITEV PROGRAMA:

KAVITACIJA

Aparat predstavlja napredno tehnologijo kavitacije, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo pri tem nedotaknjeni. Rezultati so pri večini vidni že po prvem posegu (2-5cm), vendar pa dodatni tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njihov obseg.

Več o postopku kavitacije in učinkih…TU

RF – RADIOFREKVENCA
RF je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub, odpravi povešene kože, celulita in aken. Izredno učinkovita je pri sanaciji strijaste kože.

VAKUMSKA TERAPIJA
Vakumska terapija predstavlja edinstven pristop k terapiji celulita in oblikovanju telesa. Posebno oblikovana ročka z vrtečimi kroglicami ustvari krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva. Vakum pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino in metabolite, razteza vezivno tkivo, stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultat je lepše oblikovano telo ter gladka in napeta koža.

LIMFNA DRENAŽA
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.

ELEKTRO – MIŠIČNA STIMULACIJA
Aparat je specialno oblikovan za delo v kozmetiki in je pogoj za uspešno zmanjševanje celulitnih oblog ter za izboljševanje tonusa kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo terapijo različnih stanj: za terapijo celulita, za zmanjševanje maščobnih oblog (lipoliza), za tonizacijo kože in vensko ter limfno drenažo.